Vem söker vi?

 

Att du får utveckla din talang är ett ömsesidigt åtagande. Vi ger dig utbildning, praktisk erfarenhet och stöd – du satsar med stort engagemang.

 

På Tail Financial Consulting värderar vi egenskaper som integritet, respekt och laganda, liksom förmågan att bygga relationer på professionell grund. Det här är egenskaper som innebär att du tar ansvar för din egen karriär och utveckling. Du har modet att säga nej till uppdrag som strider mot våra värderingar. Och du kan sätta dig in i kundens verksamhet.

 

Personer som utmärker sig
Vi söker dig som har starka akademiska meriter och som uppvisar ledarförmåga även i dina fritidsaktiviteter och genom att engagera dig i samhället.

 

Personer med integritet
Vi söker dig som står till svars för vad du presterar, både på ett personligt och yrkesmässigt plan, och som bygger relationer på att göra det rätta.

 

Personer som visar hänsyn
Vi söker dig som ser ett värde i att folk har olika bakgrund, perspektiv och erfarenheter. Genom att respektera dessa olikheter, berikar vi våra egna perspektiv och förhöjer de tjänster vi erbjuder våra kunder.

 

Personer som är bra på att arbeta i team
Vi söker efter dig som är bra på att lyssna, lära, dela med dig, utvecklas och arbeta i grupp för att uppnå mer för våra kunder.

 

Personer med energi, entusiasm och modet att leda
Vi söker dig som är passionerad och förväntansfull inför de möjligheter som erbjuds på Tail Financial Consulting.

The safe way to double your money is to fold it over once and put it in your pocket Frank Hubbard